Om Body-Trim  
TraeningsformeR  
Personlig Traening  
Massage  
Kontakt  
Priser  

PILATES

Pilates er en træningsform, der giver smidighed og en veltrænet krop. Du kommer i almindelig god fysisk form. Både store og små muskelgrupper styrkes, og du får en bedre kropsholdning.

Øvelserne bygger på ro, harmoni og koncentration. Der arbejdes uden anstrengelser, og tempoet sættes ned. Åndedrættet bruges på en ny måde, som får kroppen til at føle en indre massage.

Pilates er for alle aldersgrupper og særlig vigtig for kvinder, der har født for nyligt, idet vi arbejder ud fra kroppens kerne - de dybe mavemuskler, lænden og opstramning af bækkenbunden. Personer med inkontinens, rygproblemer og piskesmæld kan drage stor fordel af øvelserne.

Pilatestræning vil bringe din krop i balance og give kroppen indre ro.

HATHA YOGA
Hatha yoga er en blid form for yoga med fokus på åndedræt og ro. Yoga afspænder og stabiliserer kroppen hvilket er med til at holde os raske og i god form. Stillinger der bliver præsenteret i forskellig sværhedsgrader passet ind efter den enkelte. Vi slutter af med skøn afspænding.


BODY FIT

Body Fit betyder opstramning (muskeltræning) af kroppen. Træningen er en afart af motionsgymnastik.

Du får trænet alle kroppens muskler ved hjælp af redskaber som elastikker, håndvægte mm. med fokus på de store muskelgrupper – mave, ryg, baller og lår.

Timen er uden egentlig kredsløbstræning, bortset fra en kort opvarmning, som får pulsen op. Derefter trænes de enkelte muskelgrupper. Du får en god allroundtræning og samtidig en mulighed for at træne mave, baller og lår. Du slutter af med udstrækning og afspænding.

Body Fit er en nem time. Den er især god for begyndere og dem, der ikke brænder for indviklede koreografiøvelser. Udstyret i øvelserne kan varieres - fx vægtene. Derfor er der plads til alle.

Bemærk: du skal selv have redskaberne – elastikker, små håndvægte, flasker med vand eller sand o.a.

BOLDTRÆNING MED STORE OG MINDRE(REDONDO) BOLDE
I boldtræning er din balance i fokus, men samtidig kræves styrke, udholdenhed og koordination. Boldtræning er en af tidens populære træningsformer, hvor hele kroppen trænes på én gang - bolden kræver, at kroppen konstant skal samarbejde fra top til tå. Du får både sved på panden og en helt ny kropsbevidsthed - samtidig er det en fantastisk træning af mave og ryg.

Bemærk: du skal selv have en bold.

BEVÆGELSE/AFSPÆNGING
Brug 30 minutter af din arbejdsdag, og undgå ømme skuldre og nakke.

Copyright © Kirsten Hornsyld